Кошик
686 відгуків
0663878867 - Ярослав ОПТ
+380673883812
+380733883812
УкраинаВолинська областьЛуцькКарбишева 1, Офис 1
Интернет магазин UltraSale.com.ua
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Органічна копчена паприка (77 г) Simply Organic, фото 2
Органічна копчена паприка (77 г) Simply Organic, фото 2

Органічна копчена паприка (77 г) Simply Organic

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Опис Сертифікований QAI в якості органічного продукту Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США (USDA) КАС Солодка, але зухвала родичка перцю чилі паприка використовується для додання теплого, натурального кольору і злегка пряного смаку супів, рагу, зерновим і безлічі закусок. Ботанічна назва: Capsicum annuum L. var. annuum , Capsicum annuum Відома також як червоний солодкий або стручковий перець, паприка (Capsicum annuum) більший і набагато слабкіше перцю чилі. Трав'яниста однорічна рослина виростає у висоту від 20 до 60 дюймів, іноді в нижній частині має деревну структуру, листя темно-зелені зверху і знизу світліше. Квіти білі, плоди спочатку зеленого кольору, потім стають червоними, коричневими або фіолетовими; як паприки збираються червоні плоди. Отечественная паприка на вид свежая и зеленая, в то же время испанская разновидность более жгучая, а венгерская более яркая. Хотя испанская и венгерская паприка стали более схожими друг на друга, поскольку на сегодняшний день венгерские перцы скрещивают таким образом, чтобы на вкус они напоминали более сладкие испанские перцы. Тем не менее, они все равно выглядят по-разному; венгерские и отечественные перцы имеют более остроконечную форму, а испанские меньше и круглее. Более острую паприку обычно получают, добавляя в порошок кайенский перец, чтобы повысить жгучесть. Рекомендации по Применению Ароматно-сладкая паприка с насыщенным цветом - это отличная приправа, которая должна всегда быть под рукой. Используйте ее, чтобы добавить любому блюду очаровательный цвет и слегка пикантную сладость. Попробуйте ее с сырами и спредами, закусками, салатами, яичными блюдами, маринадами и копченостями. Добавьте ее к муке, используемой для присыпки блюд из птицы, мясных блюд и морепродуктов, а также добавляйте в салатные заправки, где она придаст цвет и будет работать как эмульгатор (объединяющий масло и уксус). Іспанські, турецькі і португальські супи, рагу і запіканки залежать від паприки, як і індійська тандури курка. Паприка традиційно використовується в угорському гуляш, паприкаше, м'ясних продуктах і гострих сосисках. Крім того, ви можете знайти паприку у складі сумішей порошку чилі. Інші Інгредієнти Органічний копчена паприка.
Основні
Виробник  Simply Organic
Країна виробникСША
Вага0.077 г
Тип спеційПаприка
  • Ціна: 383 грн.